Shiatsu- ja Energiahoidot

Rentouttava ja energisoiva hoito 

Mielenkiintoni ihmiskehoa kohtaan vei minut Shiatsu-opintojen pariin 2014, sittemmin 2019 Suomen Energiahoitajien koulutukseen. Vahva kutsumus hoitotyöhön nosti päätään joogatyön ohelle ja saan toistuvasti todistaa ihmiskehon itseparannusihmettä. Itse hoitajana toimin siis vain kanavana puhdistavalle ja parantavalle energialle. Jo pelkkä kosketus antaa hermostolle viestin rentoutua ja olenkin sitä mieltä, että nykypäivänä tämän kaltaiset hoidot ovatkin äärimmäisen tärkeitä.

Tällä hetkellä teen hoitoja joogastudion tiloissa Espoon Suomenojalla Yogaroom Lumossa. Energiahoitoja voidaan tehdä myös kaukohoitoina. Jo yksittäinen hoitokerta rentouttaa ja rauhoittaa. Jos sinulla on jokin akuutti ongelma tai esim. ylirasitustila, burnout, tms. niin ehdottomasti suosittelen vähintään 3 kerran hoitosarjaa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Aikoja varattavissa ajanvarausjärjestelmän kautta, sekä aina voit kysyä sinulle sopivia aikoja suoraan.

Healing Shiatsu

Healing Shiatsu on lempeä koko kehon hoitomuoto joka pohjautuu japanilaiseen shiatsutekniikkaan ja kiinalaiseen lääketieteeseen. Healing Shiatsussa sinut hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja hoito mukautuu yksilöllisesti juuri sinun kehosi tilaan. Vaikutukset kohdistuvat fyysisen kehon lisäksi myös tunnekehoon ja energiakehoon.

Hoidon aikana kehoa käydään läpi erilaisin venytyksin, painalluksin sekä hieroen, useimmiten hoito päätetään syvärentouttavalla kalloshiatsulla. Yhdistän hoidoissani vyöhyketerapeuttisia ja energiahoidollisia lähestymistapoja tarpeen mukaan sekä vahvaa intuitiotani.

Keholla on luontainen kyky parantua ja tasapainottaa häiriötiloja ja tämä hoito auttaa kehoa tässä prosessissa.

Hoidolla voidaan helpottaa erilaisia kipu- ja särkytiloja, ( esim. migreeni, selkä-, iskias- niska- ja hartia säryt ), unettomuutta, heikentynyttä vastustuskykyä, ummetusta, hormonaalisia häiriötiloja sekä ruoansulatusvaivoja. Lisäksi se lievittää stressiä ja väsymystä.

Hoito toteutetaan lattialla futon-patjalla mukavat vaatteet päällä. Sen jälkeen tulisi juoda runsaasti nestettä sekä välttää voimakasta liikuntaa ja saunaa n. 1vrk:n ajan, jotta keho pääsee hoitamaan itseään rauhassa.

Kysythän myös aikataulutettujen aikojen ulkopuolelta juuri sinulle sopivia aikoja.

Mahdolliset peruutukset tehtävä suoraan hoitajalle 24h ennen varausta. Peruuttamattomasta varauksesta hoitaja lähettää laskun sähköpostiin

Energiahoito

Energiahoidossani käytän BodyMind Energy Balancing Methodia jonka olen oppinut Suomen Energiahoitajien koulutuksessa, lisäksi käytän vahvaa intuitiotani.

Energiahoitoon voit tulla jos sinulla on esimerkiksi fyysisiä kipuja, jomotusta, päänsärkyä, ahdistusta tai kaipaat vain rentoutusta ja selkeyttä mieleen tai jos tunnet energioidesi olevan tukkeessa tai haluat puhdistusta. Moni herkkä ihminen imee itseensä energioita ympäristöstään jopa huomaamattaan ja kantaa tällöin myös muidenkin energiataakkaa. Energiahoidosta on usein paljon hyötyä tällaisessa tilanteessa.

Hoito kestää 75min. Tule vaatteissa jotka tuntuvat mukavilta päällä.

Kysythän myös aikataulutettujen aikojen ulkopuolelta juuri sinulle sopivia aikoja.

Mahdolliset peruutukset tehtävä suoraan hoitajalle 24h ennen varausta. Peruuttamattomasta varauksesta hoitaja lähettää laskun sähköpostiin

Puhelin

041 3197 130

Sähköposti

anna(at)yogianna.fi

Yogaroom Lumo

Finnoonlaaksontie 2, 02270 Espoo

5/5
Annan energiahoidon jälkeen olkapään kipu on pysynyt poissa. Suosittelelen lämpimästi.
Pasi
0/5
0/5