Macrame ja muut käsityöt

Käsinsolmitut seinävaatteet ja muut käsityöt

Käsityöt ovat aina kuuluneet elämääni pikkutytöstä lähtien. Niiden parissa on aikaa kulunut ja joskus totesinkin äidilleni että silloin minun on hyvä olla kun on aikaa tehdä käsillä. Ja näin se on. Macramesolminta on osoittautunut myös hyvin meditatiiviseksi keinoksi irrottautua hetkeksi omaan maailmaan. Macrametöitä tehdessäni minun tulee kanavoitua mitä erilaisempia asioita. Erityisesti jos on kyseessä tilaustyö. Kristallit kuuluvat minun käsitöihini aina oli kyseessä sitten macrame tai neulonta- tai virkkaustyö. Kristallit kruunaavat työn ja sen energian jota niillä välittyy. Käsillä tekeminen on elinehto, luovuuteni yksi kanava ja se näkyy sekä tuntuu töissäni koska rakkaus tekemistä kohtaan välittyy.

Yogiannan design

Kivet ovat osa Yogiannan tuotteita. Kristallit energisoivat käsitöitä. Vaatteisiin kiinnitetään korukristalleja ja macrameissa käytän erikokoisia kristalleja ja kiviä joko hiottuina tai raakoina. Jokaisella kivellä on oma värähtelytaajuus ja vaikutukset. Nämä tekevät myös Yogiannan tuotteista entistä uniikimpia.

Macrame tilaustyönä

Teen Macrametöitä toiveiden mukaan mm. seinävaatteita, verhoja ja amppeleita. Ole yhteydessä niin suunnitellaan yhdessä.

"Skärgården"

Skärgården macrame  on Turun saariston innoittama työ. Kesälomamatka Turun rengasreitillä kesällä 2020 oli antoisa. Matkalla keräsin ajopuita ja kiviä Mossalan rannalta ja langaksi valikoitui puhdas valkoinen puuvillalanka edustamaan puhtautta, raikkautta, vanhan kuolemaa ja uuden alkua.

100€ ( sis alv 24%)

Tilaustyö asiakkaalle

Iso seinävaate, mitat noin 130X88cm, tekeytyi asiakkaalle toiveiden mukaan. Pitkä luonnonpuu, ryhdikkäät kuviot ja kirkkaat kivet yhdistettynä valkoiseen lankaan huokuvat selkeyttä ja rauhaa. Kiviksi valikoitui intuitiivisesti vuorikristallia sekä Enkeli aura kvartsi joka heijastelee hentoisesti sateenkaaren värejä.

"I am beautiful, bountiful, blissful"

Herkän roosan värinen macrame pehmeästä langasta muistuttaa elämän kauneudesta ja herkkyydestä. Iso hiomaton ruusukvartsi energisoi sydämen taajuudella. 

"Runsauden sarvi"

Runsauden sarvi- idea lähti lahjoituksena saamista poron sarvista. Sarvet ovat peräisin Lapin reissulta vuodelta -68 ja ehdoton kivi valinta oli sitriini. Sitriini värähtelee voimaa ja iloa, vaikuttaa solar plexukseen eli napachakraan tuoden ihmisen oman voiman  äärelle jolloin luovuuskin pääsee kukoistamaan kasvattaen runsautta ympärilleen. Vahva ja voimakas mutta äidillisen lempeä energia on erityinen tässä työssä.

Virkattu takki

Yogiannan ehdottomasti tilatuin virkkaustyö on tämä neuletakki. Kuvassa valkoinen ja perusmittainen versio. Takista olen tehnyt myös puolipitkän ja pitkän version. Rento, ilmava, naisellinen malli on ihastuttanut monia ja myös joka kerta tekijäänsä. Jokaiseen takkiin valitsen korukivet jotka koen tilaajalleen tarpeellisiksi mm ruusukvartsia, ametistia tai connemara marblea. Kivet energisoivat kauluksessa kantajaansa.

Tilaustyö joka suunnitellaan aina henkilökohtaisesti. 

Virkattu takki "punainen savi"

Virkattu perusmittainen takki ihanan syksyisen värisenä. Tilaustyön voi räätälöidä itselleen miellyttävän värisenä ja pituisena. Tilaustyöt aina erikseen sovittavissa, toimitus kulloisenkin tilaustilanteen mukaan. Slowfashion on kiireetöntä käsityötä ja myös näissä töissä kanavoin usein henkilökohtaisesti tilaajalle asioita ja kauttani välittyvää kristallienergiaa.

Perusmittainen takki 269€

Keskimittainen takki 289€

Pitkämalli 299€

Hinnat sis. alv 24%

Palmikkoneule

Pehmeä, lämmin alpakka-villa-silkkimohair neulepaita rauhoittavan laventelin värisenä saa viileämmän päivä tuntumaan kuin ystävän halaukselta. Ametisti energisoi etukappaleen alakulmassa kummasti korkeimpia värähtelyjä. Tilaustyönä toteutettavissa tämäkin. Myös muita värivaihtoehtoja löytyy.

215€ ( sis. alv 24%)

Yhteydenotto lomakeella

Kysy lisää yksilöllisistä tilauskäsitöistä