Muutosvoimaa

Vuoden vaihde on ollut mielenkiintoista aikaa. Minulla on ensimmäistä kertaa elämässäni ollutkin aikaa. Aikaa. Niin, aikaa. Aikaa miettiä, aikaa levätä, aikaa myös turhautua.

Ihmeellistä on ollut todentaa sitä miten aika on luonut tilaa. Aina sanotaan että pitää päästää irti jotta uudelle on tilaa tulla. Nyt olen itse tämän tilan ympäröimä eikä uusi ole vielä täysin tullut ja se turhauttaa. Vai onko? Onko uusi juuri tätä. Siis sitä että on aikaa, on tilaa ja se vaatii vain luottamusta. Olen turhautunut monesti kun tätä aikaa vain riittää, tilalle ei olekaan noussut hirmuisen paljon töitä ja tapahtumia, yrityksistäni huolimatta. Olin aikatauluttanut mm tammikuulle Shakti Yin workshoppeja, Shantilan päiväretriittiä, joogatunteja, mutta mikään ei ota toteutuakseen. Se vanha minä pyrkii toteuttamaan elämän- ja sieluntehtävää niinkuin aina tähän asti. Aika on uusi, koin energiamuutoksen niin fyysisesti kuin henkisestikin. Asiat toteutuvat omalla ajallaan ja uudessa muodossa, askel askeleelta ja minun tulee vain luottaa. Se on vaikeaa mutta ei mahdotonta.

Shaktitanssi ja myös kauttani kanavoitunut, syntynyt uusi harjoitus Shakti Yin opettavat aina myös minua. Harjoitus joka elää hetkessä, muokkautuu ryhmän mukaan. Erityisesti nyt koen että on Kali jumalattaren aika. Kalin energia on muutosenergia. Se voi tuntua pelottavalta mutta muutos on vääjäämätöntä, muutos, transformaatio on elämänehto. Siksipä ehkä on vaikea markkinoida etukäteen omia Shakti Yin tai Shaktitanssi matkojani koska en voi kertoa ”mitä työpaja sisältää” tai että mihin matka johtaa. Tämä olkoon se uusi. Tapahtukoon asiat sillä hetkellä ja vetäköön puoleensa ne energiat, ne sielut, ne kanssakulkijat jotka on kullakin hetkellä tarkoitettu. Tämä ei ole minun käsissäni.