Shaktiflow Shantilassa 14.11.2020

Mitä on feminiinisyys? Mitä on olla läsnä? Tarvitsetko aikaa ja tilaa ympärillesi tämän tutkimiseen?

Feminiinienergia on vastaanottavaa, sallivaa, luovaa sekä voimallista. Se tarvitsee kumppanikseen terveen maskuliinin voidakseen manifestoitua ja kanavoitua. Shakti on feminiinienergiaa, sitä joka manifestoituu materiana kun taas Shiva, maskuliininen voima tai energia on sille alkusysäyksen antava. Kumpaakaan ei ole ilman toista. Helposti puskemme ja pakotamme tai kontrolloimme ennemmin kuin antaudumme ja luotamme eli elämme maskuliinin kautta.

Tämän päivän tarkoituksena on saada kokemus molemmista energioista, tutkia niiden dynamiikkaa ja herätellä feminiistä puolta itsessämme. Pääsemme kosketuksiin feminiinipuoleemme mantrojen, mantrameditaatioiden sekä kehollisen liikkeen myötä niin Yinjoogan muodossa kuin sitten Shaktitanssin keinoin.  Antaudumme itsellemme ja nautimme myös lempeästä ryhmäenergiasta pienryhmässä tutkien shaktia. Aikaa on jakaa kokemuksia ja keskustella, aikaa on kokea ja olla.

Alkuun jokainen valitsee itselleen kristallin joka jatkaa matkaasi sinun mukana kotiin asti. Saat opastusta keholliseen liikkumiseen ja tukea erilaisten tunteiden ilmaisuun kehosi kautta. Liike on lääke sanotaan, hengitys on voidetta. Tule olemaan läsnä itsellesi, naisena, nauttimaan rauhasta ja tilasta sekä spontaanistakin liikkumisesta. Päivä alkaa juurruttavalla Yinjoogalla ja runsaan veganilounaan jälkeen on aikaa olla, nauttia luontopolusta, hengittää ja sen jälkeen aika luennolle ja vapaalle keskustelulle. Loppupäivä sukelletaan Shaktitanssin maailmaan, jossa yhdistyy mantrameditaatiot, yksinkertaiset venytykset avaavat ja luovat meditatiivisempaan tilaan ja lopuksi kehosi pääsee vapaasti ilmentämään juuri sitä mitä sillä hetkellä on kanavoitunut. Liike voi olla pientä, sisäistä tai se voi olla isoa, riehakasta tai lempeää, keinuttelevaa. Luota kehoosi, keho tietää. Tanssi tunnetta, ilmennä itseäsi, ravistele, naura, itke, vapauta mielen kahleet. Kaikelle on tilaa.

Shantila

Shantila on paikkana jo elämys, yhdistelmä rauhaa ja luonnonvoimaa, Äiti Maa-energiaa, Shaktia, feminiinienergiaa puhtaimmillaan. Hyvin maadoittava, juurruttava rauhan tyyssija tarjoaa mitä parhaimmat puitteet pienryhmälle ( max 9 ) omaan retriittipäivään. Shantilan suojissa on helppo antautua ja laskeutua sallivaan lempeyteen oman itsen äärelle.

Shantila sijaitsee Siuntiossa n 45min ajomatkan päässä Helsingistä, 15km Lohjalta. Suosimme kimppakyytejä.

Fasilitoijana Anna Savinainen, joka on ohjannut joogaa n 9 vuotta ja Shaktitanssia workshoppeina useamman vuoden. Intuitiivinen tapa ohjata luotsaa läpi päivän ja Anna toimii myös kristallienergian kanavana koko ryhmälle koko päivän. Energiatyöskentely ja hoivaaminen ovat hänellä lähellä sydäntä ja tämäkin päivä tulee olemaan ainutlaatuinen niin energioiltaan kuin vaikutuksiltaankin.

Retriitti 14.11.2020

Retriittipäivän aikataulu klo. 10.00-18.00

Päivän hinta 135€/hlö

Maksamalla retriitin varaat paikkasi

Hinta sisältää:

Tervetulokahvin/teen, runsaan vegaanilounaan sekä loppukahvin/teen ja raakakakkua

Shantilan maalaismiljöön syvän rauhan ja raikasta happea pois kaunpungin sykkeestä

Kokeneen ohjauksen, tukea, kannattelua, energiahoivaa

Kristallin jonka itse valitset intuitiivisesti ja joka seuraa sinua energisoiden vielä kotona

Lisätietoja ja yhteystiedot

Anna Savinainen

anna@yogianna.fi

0413197130

www.shantila.fi